De diëtist

Kwaliteit

Diëtist is een beschermd beroep, alleen diegenen die de 4 jarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek hebben gevolgd en hun diploma hebben behaald mogen deze titel voeren. Vanaf 2002 bestaat het Kwaliteitsregister om de kwaliteit van het beroep ‘diëtist’ te waarborgen. Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Door middel van o.a. bijscholingen, landelijke themadagen en cursussen blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op voedingsgebied en kunt u er zeker van zijn dat u kwalitatief goede zorg krijgt.

Privacy

Om uw privacy te waarborgen houden wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Onze privacyverklaring vindt u hier. Daarnaast hebben wij beroepsgeheim. Wij garanderen u dat uw gegevens binnen de praktijk blijven. De verwijzer ontvangt na het eerste consult en aan het einde van de behandeling een rapportage. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit aangeven.

Kelly de Bont

Eten en drinken is iets dat we dagelijks doen, een grote invloed heeft op onze gezondheid en waar ik me ook graag mee bezighoud in het dagelijkse leven. Door mijn interesse in voeding en gezondheid ben ik in 2005 gestart met de opleiding Voeding en diëtetiek. Inmiddels ben ik ruim 7 jaar werkzaam als diëtist. In deze jaren heb ik ervaring opgedaan in diverse praktijken, in de ouderenzorg en sinds 2016 in mijn eigen praktijk.

Ik hou van het contact met mensen en het bieden van praktische handvatten. Theorie is daarbij belangrijk maar nog veel belangrijker is hoe je kunt komen tot je doel, hoe je om kunt gaan met moeilijke situaties en hoe je hierin een manier vindt die bij je past. Steeds meer mensen zijn bezig met hun gezondheid, maar door alle meningen, de vele discussies en diëten, weten we vaak niet meer hoe en waar we moeten beginnen. Mijn passie is om mensen te helpen in het creëren van een gezondere leefstijl. Eten moet daarbij niet alleen gezond, maar ook lekker en gezellig zijn. Ik help u bij uw voedingsvragen en geef u graag advies op maat.

Kelly de Bont

CV

  • WO Health Education and Promotion (diploma behaald in 2010)
  • HBO Voeding en Diëtetiek (diploma behaald in 2009)

Bijscholingen

  • Post HBO Fodmap (prikkelbare darm)
  • Post HBO Voeding en Diabetes
  • Post HBO Overgewicht en obesitas
  • Post HBO Chirurgie en voeding
  • Post HBO COPD
  • Diagnostiek en behandeling ondervoeding
  • Sondevoeding thuis