Werkwijze

Eerste afspraak

Tijdens het eerste consult van ongeveer 60 minuten bespreekt u met de diëtist uw voedingspatroon, leef- en werkomstandigheden en doelen ten aanzien van de behandeling. Aan de hand van deze gegevens wordt in overleg met u, en rekening houdend met uw voorkeuren en wensen, een persoonlijk advies opgesteld. Wij vinden het daarbij belangrijk dat u begrijpt waarom en op welke wijze deze aanpassing in uw dieet een positieve invloed heeft op uw gezondheid, daarom besteden we graag aandacht aan de achtergrond van het advies. We stellen voor u een persoonlijk voorbeelddagmenu op en we bespreken indien gewenst aanvullend voorlichtingsmateriaal. Voor het eerste consult dient u uw pasje van uw zorgverzekeraar en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Vervolgconsulten

De vervolgconsulten duren 15 tot 30 minuten. De frequentie van deze consulten is per persoon verschillend. Tijdens deze gesprekken wordt de voortgang besproken en wordt hier zo nodig het advies op aangepast. Daarnaast wordt tijdens de vervolgconsulten aandacht besteedt aan het verbreden van uw kennis op het gebied van voeding en beweging.

Huisbezoek

Indien u niet in staat bent om onze locatie te bezoeken, kunnen we bij u thuis komen voor een consult. Neem hiervoor contact met ons op of vraag aan uw (huis)arts of praktijkondersteuner of deze op de verwijzing wil aangeven dat een huisbezoek gewenst is. Wij zullen dan met u de mogelijkheden bespreken om bij u thuis langs te komen.